Laat ik eens uitproberen of deze zondag, 11 februari 2018, een goede dag is om te bloggen. Dat zal haast wel, want het is de verjaardag van een van onze kleinzonen. Hij wordt al weer 5 jaar. Een grote jongen: ' oma je kunt mij best Lego geven voor kinderen van 8' liet hij mij weten:-)

Na een zonnige herfst al settimo cielo (in de zevende hemel) zijn wij sinds kerstavond in Nederland, waar het mild, maar nat is. Tjeetje wat regent het hier toch vaak. het is oneerlijk verdeeld in de wereld: in de hemel snakten wij naar regen. Intussen heeft het eindelijk wat geregend daar, zo hebben onze housesitters ons laten weten. Gelukkig maar, de natuur heeft het zo nodig!

Hier in Nederland besteden we onze tijd aan het ontvangen en bezoeken van vrienden, we gaan vaak naar de film, soms naar een concert. Ook tentoonstellingen laten wij niet ongemerkt voorbijgaan. Er moet natuurlijk ook gewerkt worden aan de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen.

De eerste deelnemers voor de schrijfcursus door Trea Scholten, die van 27 mei tot 4 juni op het programma staat, hebben zich ingeschreven. Ditzelfde geldt voor de viltcursus in het voetspoor van de Etrusken door Annemie Koenen, later in het seizoen, nl. van 8-14 juli.
Het beloven mooie cursussen te worden.

Hoewel de cursussen kleinschalig van opzet zijn, is er nog wat plaats. Als je mee wilt doen, haast je dan. Tot 15 februari geldt nog een vroegboekkorting.

Workawayers staan al in de rij om ons te helpen. Ook de eerste vakantieboekingen zijn binnen. Een signaal dat het een goed jaar zal worden? 
Wist je trouwens dat Umbria door Trivago is uitgeroepen tot de meest gastvrije regio van Italia? Dat geldt ook voor al settimo cielo, waar je in de watten wordt gelegd en het heerlijk toeven is.

Comments

Popular posts from this blog

Il fantasma dell' orso, de geest van de beer